En lång skotersäsong till ända

Vilken skotersäsong vi har haft! En av de bästa jag upplevt men mycket snö och dessutom väldigt lång. Sedan sa det poff och vintern blev sommar, det var som att våren hoppades över. Nu står skotern tryggt i garaget uppe på några lastpallar. Kommer så klart att värma upp motorn även i sommar fast jag funderar på att sälja den och köpa en ny inför nästa säsong. Ska se hur mycket pengar det blir över efter att jag i ett svagt ögonblick lovade min sambo att vi skulle renovera i vardagsrummet i sommar. Som det artar sig nu verkar det bli en gigantisk leverans från stalands.se för allt ska vara nytt. Fast jag hoppas att jag eventuellt kan göra en riktigt bra affär med det gamla skotern. Den är inte gammal men jag körde bra många mil med den under säsongen.

Snö i skogen
Ett runt bord

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *