Ibizaresan

Tänkte att det kanske var dags att skriva om lite annat än bara skotrar, så jag tänkte berätta om den semestern jag och polarna gjort de i somras till Ibiza. Trots att jag är en riktig snögalning och älskar vintern så är jag minst lika förtjust i sol och värme, även om jag svettas som en tok.

Jag ska vara ärlig och erkänna att jag hade noll på vad Ibiza hade att erbjuda mer än ett grymt partyliv.  Självklart bestod semestern mest av party, öl och stranden. Det är väl vad fem singelkillar mellan 25 och 30 gör eller hur? 😉

Stränderna var helt magiska! Ska väl erkännas att vi mest låg i skuggan och sov på dagen så vi var laddade utvilade inför kvällen igen. Fast ibland gjorde vi våra ryck och kastade lite tennisboll eller frisbee till varandra i vattnet. Vattnet var grymt! Helt turkosblått precis som på vykort, men det var ju synd att säga att vattnet var svalkande.

En dag så hyrde vi vespor och körde runt lite på ön och till Ibiza stad. Det var en riktigt cool upplevelse! Staden brukar tydligen kallas för ett spanskt Visby och det kan jag nästan förstå med sina kullerstensgator. Det är mindre skönt att köra vespa på dem kan jag säga, stötdämparna var väl inte riktigt friska på den vespan jag hade.

Vi passa också på att palla citroner och apelsiner på vägen 😉 Kanske inte så moget, men hur många i Rättvik kan säga att de har pallat citroner och apelsiner?

Och det går ju som sagt inte att vara på Ibiza utan att festa – det är ju omöjligt. Och de har ett galet bra uteliv! Det finns allt från barer och pubar till skumdiscon. Vi brukade börja på ett bar med lite tapas eller typ burgare och öl innan vi drog vidare till discona. Och jag tror jag talar för alla oss som var med att tequila är precis lika livsfarligt på Ibiza som i Sverige 😉

rättvik 2

(Visited 37 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *