Julledig!

Så ja! Då var man ledig i hela 20 dagar! Gillar när det är röda dagar och klämdagar och allt vad det heter. Det gjorde att kunde utnyttja lite komp och så kunde jag vara ledig i nästan tre veckor! grymt skönt!

Så det betyder att jag och skotern kommer ha massor av tid tillsammans eftersom jag kan köra ut på förmiddagen nu och utnyttja soltimmarna. Att det är så få soltimmar under vintern är verkligen ett stort minus häruppe – eller i Sverige överhuvudtaget. Det är mörkt när man går till jobbet och det är mörkt när man kommer hem.

Det jag helt klart ser fram emot mest är att inte bli väckt av något alarm på 20 dagar! Det är verkligen grymt deprimerande varje morgon när mobilen ringer och det är mörkt som i en säck. Det skulle lika gärna kunna vara 3 på natten istället för 6 på morgonen.

Så kan jag ju också göra mitt julklappsshoppande när alla andra är på jobbet, det är också en klar fördel. Hatar att tränas med folk i butikerna som sliter och drar i saker som om allting kommer att ta slut inom fem minuter.

Nej, detta kommer blir ett riktigt bra slut på 2014 och förhoppningsvis en lika bra början på 2015.

 

vintersolnedgång

(Visited 55 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *