Påskledighet!

Ah, underbart med fyra lediga dagar! Hoppas ni också njuter för fullt. Vi har haft tur med vädret så har kunnat fått en hel del gjort ute. Fixat med skotern så den är redo för vinterförvaring och fått… Read More

Vår bästa tid är nu

Skotersäsongen är nästan över. Bara några veckor kvar och sedan det kommer inte att vara möjligt att ta sig fram längre utan vi får vänta tills november igen. Det fantastiska med skotersäsongen är att den alltid bjuder på… Read More

Ute i svängarna igen!

Nu är det helg igen och det ska firas. Dagen inleddes med en rejäl frukost. Yummy! Ska fortsätta njuta av livets goda för nu blir jag ledig hela nästa vecka. Har jobbat hårt den senaste tiden och inte… Read More

Härlig dag

Det är helt galet vad jag längtar till att snön ska komma så man kan ut och köra skoter igen! Men det kommer snart, det känner jag på mig. Det är ofta frost på morgonen och luften är… Read More

Turista i egen stad.

I helgen är det dags för Mat runt Siljan. I år så tänkte jag och polarna verkligen ta och turista lite i och med detta. Vi brukar ju bara göra de saker som finns i Rättvik men i… Read More

Grabbsemester!

Såja! Då klockade vi ut för fyra veckors underbar semester! Om ett par dagar bär det av till Alanya för hela 14 dags sol, bad, brudar och bärs! Vi är ett gäng på 6 killar som brukar åka… Read More

Tur det finns lösningar på allt :)

Ok, jag erkänner, jag kanske tog i lite i mitt shoppande för ett tag sedan. Men vad tusan, lika bra att slå till när man känner för att shoppa eller hur? 😉 Förra månaden gjorde jag verkligen ingenting… Read More

Julledig!

Så ja! Då var man ledig i hela 20 dagar! Gillar när det är röda dagar och klämdagar och allt vad det heter. Det gjorde att kunde utnyttja lite komp och så kunde jag vara ledig i nästan… Read More

Underbar dag på skotern

Denna helgen är jag och hälsar på en kompis i Kiruna och vi har varit ute hela dagen på skotern. Helt underbart! Detta är verkligen livskvalitet när den är som allra bäst! Snö, fantastiska landskap och trevligt sällskap…. Read More

The following-maraton!

På söndag ska jag och polarna köra ett The following-maraton hela dagen! Ser fram emot detta som f*n! Vi ska se hela serien från början och bara käka en massa pizza, käka massa godis, chips och andra onyttigheter… Read More