Ny skoter till vintern

Jag skulle så gärna vilja ha en ny skoter till vintern, det är synd att det är så dyrt. En polare köpte en ny modell förra vintern och det gick på ganska många lakan. Men som tur är så fick han höja huslånet vilket gjorde att det inte blev så dyrt trots allt. Jag funderar själv på att göra samma sak och hittade ett bra låneföretag, det går att se deras bolån här på internet, vilket är väldigt smart. Vet inte helt vilken modell det kommer att bli och har inte bestämt om det blir fabriksbeställning eller om det blir att köpa en bättre begagnad modell. Jag måste läsa lite mer om fördelar och nackdelar med de olika modellerna så jag blir nöjd med köpet efteråt. Vill ju vara lycklig och känna glädje när jag ska köpa ny leksak att åka runt på.

Blå snöskoter på vintern
Snöskoter i gryningen

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *