Om mig

Varmt välkommen ska du vara till min blogg! Du har nu hamnat hos en helt vanligt kille i Rättvik som är lite halvtokig som de flesta andra här 🙂

Så, på denna sidan är det alltså tänkt att jag ska berätta lite om mig själv…. Är det bara jag som tycker att det är supersvårt? Vad vill du veta liksom? Aha, jag pratar väl på lite om mig så får du helt enkelt hoppa över det som inte verkar intresserat 😉

Jag heter Victor och är 25 år gammal och bor som sagt i Rättvik. Dock så har jag planer på att i framtiden, någon gång, flytta till Stockholm arbeta med marknadsföring via internet. Internet är en så otroligt viktig del i så många människors liv. Så det är verkligen ett enormt kraftfullt medie med massor av möjligheter som jag tycker är sjukt intressant.

Ok, intressen då, det är enkelt att berätta om. Jag är fullkomligt tokig i skotrar! Det finns inte mycket som slår känslan av att ge sig ut på snövita vidder och det är bara du, skotern och naturen. Antingen och köra runt och lattja och försöka att göra trix med polarna eller att bara köra och se på den fantastiska natur vi har. Sedan ta fram kaffetermosen och mackorna och käka lunch samtidigt som man kan njuta av allt vackert moder natur har skapat. Det är verkligen balsam för själen och min blogg kommer till 99 % att handla om skotrar.

Ok, jag insåg just att min romantiska inställning till natur och skoter gör att det låter som att jag är typ 55 bast. Men jag har ju självklart andra intressen också som visar att jag inte är en dag över de 25 år jag har på nacken.

När det inte är jobb och skotrar som tar upp mig tid så är det mycket tv-spel, pokerkvällar med polarna eller bara hänga med dem och kolla på tv. Gillar att resa med och gör det så ofta jag kan och har råd.

Tja, det var väl det mesta som kan vara värt att veta om mig 🙂

Ha de’!

(Visited 36 times, 1 visits today)