Shoppat loss lite

Det är något visst med att känna att man har pengar kvar efter att alla räkningar är betalda 🙂 Så idag har jag varit kung på nätet. (Kommer troligen att vara kung i baren till helgen också :))

Så nu har jag hittat lite coola outdoorkläder, till och med på rean, och två par snygga solglasögon. Tänkte ha ett par solglasögon som kan ligga i bilen och ett par som jag använder som ”accessoar” som det så fint heter. Jag lyckas ju alltid glömma att se till att ha ett par solglasögon i bilen, så nu är min plan att ha ett par som ALLTID ska ligga där. Får se om det hjälper 😉

solglasögon

 

Lika bra att logga av nu så jag inte shoppar ännu mer, måste ju ha pengar till att vara kung i baren med 😉

 

Ha en bra kväll folks!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *