Skoterförare förstör skidspår

Snön smälter oroväckande snabbt i år. Jag har inte hunnit åka så mycket skoter som jag har velat. Nu gäller det att utnyttja tiden rätt för att hinna åka så mycket som möjligt innan säsongen är över. Jag läste att några skoterförare har kört på ett elljusspår igen. Det här är riktigt dålig stil för det drabbar alla oss skoterförare och vi får dåligt rykte. Jag förstår inte varför en del inte fattar att man inte ska köra i skidspår. Jag och mina polare följer alla regler som gäller men ibland känner vi ändå att vi blir misstänkta. Skärpning, alla lagbrytare! I helgen ska vi i varje fall ut på en långtur, ha med oss matsäck och bara njuta av körning och naturen. Jag hoppas att mitt intag av magnesium den sista tiden hjälper mot den mjölksyra jag brukar känna av ibland när jag kör mycket. Ja, det är faktiskt ansträngande att köra skoter även om folk inte tror det.

Förbudsskylt mot skoteråkning
Två skidåkare i skidspår

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *