Sugen på att köpa ny skoter

rättvik 1

Aha, då fastnade jag vid datorn istället för att göra något vettigt med eftermiddagen då. Jag tror jag måste ha sett alla klipp som finns på Youtube om skotrar, allt från tricks till reklam. Så nu blir jag ju klart ännu mer sugen på att köpa en ny skoter när jag ser bland annat detta klippet.

Såg på FB igår att en kompis som bor i Kiruna hade fått typ fem centimeter snö igår, så nu börjar det verkligen suga i tarmen för vinter och snö. Satt och kollade på nya snöskotermodeller som kommer att komma 2015 och blev helt besatt av den nya AXIS-modellen från Polaris.

Det man har förbättrat är att den har en ny bakfjädring och så är den 15 kilo lättare. Man har också hottat upp motorn från normala 800:a till den nya 800 H.O motorn som ska vara grym. Den nya motorn har en 3-stegs elektroniskt styrd avgasport som ger bättre driftegenskaper, gör den tystare, och bättre bränsleekonomi. Den har också en elektronisk oljepump, nytt spjällhus, lättare vevaxel och effektivare insug och avgassystem.

Sedan har den ett nytt digitalt instrument med stor färgdisplay som visar massor med information men som också har en Bluethooth-funktion så man kan koppla ihop telefonen med skotern. Den har också LED-beslyning och det finns möjlighet att installera GPS. Behöver jag säga att jag vill ha denna!?!

Jag har en skoter som inte är så gammal så jag behöver egentligen ingen ny ur funktionssyfte. Men när polarna skaffar nyare modeller så känns det lite surt. Vi brukar skoja om att vi alla är “prylnördar” och den som har mest prylar när den dör vinner 🙂 Och vi undrar varför vi är singlar, haha.

Jaha, om jag skulle ta mig i kragen nu då och gå och duscha innan det är dags att se vad Rättviks uteliv har att erbjuda en prylnörd ikväll.  Hoppas ni har en bra kväll alla!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *