Tur det finns lösningar på allt :)

Ok, jag erkänner, jag kanske tog i lite i mitt shoppande för ett tag sedan. Men vad tusan, lika bra att slå till när man känner för att shoppa eller hur? 😉

Förra månaden gjorde jag verkligen ingenting mer än att jobba, äta och sova för att jag inte hade så mycket pengar. Men nu är jag less på det, så jag tog helt enkelt ett blancolån. Inget stort lån men ändå, skönt att kunna andas lite och inte behöva vända på varenda krona.

Men det fina i kråksången med att inte ha råd att dricka ute är att man får dricka det som redan finns hemma innan man går ut. Så nu har jag förståelse för brorsans favisshot från 80-talet. Hot shots – haha barnsligt god och rätt skönt att dricka en shot som är varm nu när det fortfarande är kallt ut.

Galiiano-Hot-Shot

(Visited 90 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *