Ute i svängarna igen!

Nu är det helg igen och det ska firas. Dagen inleddes med en rejäl frukost. Yummy! Ska fortsätta njuta av livets goda för nu blir jag ledig hela nästa vecka. Har jobbat hårt den senaste tiden och inte hunnit med mycket mer. Måste ta igen, för f*n. Chilla i soffan, kolla på Netflix, käka gott.

Har funderat på att turista lite igen och dra till Göteborg nu när jag är ledig. En polare flyttade ner för ett tag sen, skönt det vore att åka ner och vara ute i svängarna lite. Tja, man måste röra på sig lite så man inte flippar fullständigt. Nu har jag jobbat och kört för mycket skoter här uppe, har liksom blivit snöskadad, haha. Det känns som om jag kälkar efter, har inte varit ute i den stora världen och röjt på år och dar. Hade varit sjysst med lite omväxling. Det blir tråkigt att bara jobba, äta och sova. Man måste ju hinna leva lite innan håret blivit grått. Det är filmfestivalen i Göteborg, den här filmen om Zlatan hade varit kanon att se. Götet, here I come!

Men nu ska jag fixa lite här hemma innan polarna kommer hit ikväll. Ett knytkalas blir det ikväll. Få se vad vi hittar på sen. Ha nu en fin helg alla!

 

snö

(Visited 58 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *